Ilmainen arviointi! Etusivulle

PARKETTI HERALA OY
Vikinraitti 3
33880 Lempäälä

Puh. 040 584 9962,
03-367 2604

 
 

 

LINKIT

Tällä sivulla on linkkejä eri parkettivalmistajien sivuille, joilta saat lisätietoa parketteista, laminaateista ja muista vaihtoehtoisista lattiapinnoitteista sekä paljon erilaisten lattioiden hoito- ja asennusohjeita. Näiden yritysten lattiapäällysteitä saat myös meiltä Parketti Heralasta.


Parla Floor Oy on osa OR-Group yhtiötä, joka on jalostanut puuta jo vuodesta 1946 lähtien. Parla Floor on tunnettu laatumerkki parkettimarkkinoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Valmistus on alkanut jo vuonna 1963. Nykyään PARLA-lattiat valmistetaan ISO 9002 laatusertifikaatin mukaan. Osoituksena tuotteen ympäristöystävällisyydestä sille on myönnetty M1 sisäilmasertifikaatti.
www.parlafloor.fi


Upofloor Oy kuuluu Karelia Yhtymä Oyj -konserniin, joka on yksi Euroopan johtavia lattianpäällystevalmistajia. Konsernilla on seitsemän tuotantolaitosta ja lisäksi myyntikonttori Virossa. Päämarkkina-alueina ovat kotimaan lisäksi Länsi-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Venäjä.
www.upofloor.fi


Triofloor Oy on vuonna 1992 perustettu maahantuonti- ja tukkuliike, jonka päätuotteita ovat parketit ja laminaattilattiat sekä niihin liittyvät tarvikkeet. Toiminnan painopistealueet ovat Suomi ja sen lähimarkkinat. Triofloorin asiakaskunta koostuu mm. lattianpäällyste-, väri-, ja rakennustarvikeliikkeistä sekä rautakaupoista.
www.triofloor.fi


Oy Orient Occident Ltd on sisustustekstiilien ja lattiapäällysteiden tukkuliike. Orient Occident markkinoi korkealaatuisia sisustusalan tuotteita valmistajille ja jälleenmyyjille sekä alan vaikuttajille ja päätöksentekijöille.
www.orientoccident.fi


Timberwise valmistaa ja myy puulattioita, jotka perustuvat kolmikerroslevyrakenteeseen. Pitkälle automatisoitu tehdas sijaitsee Loimaalla, eteläisessä Suomessa. Yhtiön pääomistaja on Martek Sapientia Oy, joka on yksi johtavista parkettiteollisuuden konevalmistajista Euroopassa.
Leveä lankkumainen ulkonäkö erottaa Timberwisen muista lattioista. Laajasta puulajien ja pintakäsittelyjen valikoimasta löytyy lattia niin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen.
Timberwise-lattiat valmistetaan uudistuvista luonnonmateriaaleista. Tuotannossa pyritään mahdollisimman vähän luontoa kuormittaviin prosesseihin.
www.timberwise.fi


Korkkitrio Oy on Wicanders ja Ipocork korkkilattioiden maahantuoja. Wicanders on kaikkialla maailmassa tunnettu korkkilattiabrandy, joka on aina tunnettu korkeasta laadustaan.
Wicanders lattiat valmistetaan aidosta korkista ja puusta, ja ne ovat käytössä kestäviä ja miellyttäviä. Erilaiset pintaratkaisut ja lukuisat värivaihtoehdot mahdollistavat yksilölliset lattiaratkaisut.
www.korkkitrio.fi


Kampin Puu Oy, massiivipuiset, kartanomalliset lattialaudat.
www.kpfloors.fi


Verohallinto - kotitalousvähennys